GREKLAND!

I morgon kl 05.45 beger vi oss till Sturup för att kl 08.45 flyga till KRETA!! Det ska bli så fantastiskt skönt att komma iväg och sola, bada och njuta av semester! Vi åker givetvis inte själv det hade nog inte blivit så mycket semester av det med två 10 månaders flickor som inte är på samma ställe i två minuter! Mamma/mormor, moster Johanna, moster Sara och Simon ska också med! :-) Det ska bli så super mysigt! Mamma fyller dessutom 50 år på söndag så det blir till att fira på grekiskt vis (hur man nu gör det) :-) Man kan säga att det är "lite" mer att tänka på när man ska resa med två små barn, förr när man åkte packade man dagen innan och letade pass en timme innan avfärd - nu har planeringen och fixandet lätt tagit två veckor, men det är det värt! <3

Flickorna sover gott i sin vagn och jag tänkte göra mig i ordning och sedan fortsätta packa - måste kolla så allt blivit tvättat! :-)

Vi hörs om lite mer än en vecka - tror inte det blir ngt bloggande på Kreta, kommer nog ha fullt upp med att njuta av solen, värmen, badet, maten mm mm :-)

Men men ni får ha det så kul här hemma och glöm inte klä er varmt när ni ska ut! :-)

Mamma 50 år - kan man minsann inte tro!





Helgen + ULLARED!!

Nu har jag inte blggat på ett tag - har inte hunnit! Så vad har då hänt?

I fredags så hade vi vårt vanliga fredagsmys men med besök, Vicky, Oliver och CÖ var också med - det blev pizza, Idol och allmänt "början på helgen mys"! I lördags Körde vi till Malmö för att hämta min telefon, som varit på reperation... Skönt att ha den igen såman kan ta massa bilder! :-) i svängde inom till min mormor och morfar och fikade lite på hembakat! I söndags blev det frulle med Linda och Andreas på Olof viktors - mysigt och gott! Sen hem och tvätta, laga middag och så kom farmor på besök! Helgen gick som vanligt alldeles för fort!

I går bar det av på tidernas Roadtrip - Jag, Sandra, Vicky (alias Anette), Amanda och Marija - satte oss kl 06.20 i bilen för att köra mot ULLARED!!! Så j-vla kul var det, vilka människor, vilka priser och vilka garv :-) Jag handlade en hel del och kände när jag kom till kassan att detnog skulle kosta ca 2500... Fick en chock när kassörskan säger Ettusenfemhundrafemtiotvå kronor :-) Mitt svar: Va, är du säker?! - Positiva överraskningar gillas! Vi gick på Gekås i ca 5 timmar och sedan en kortis på resterande butiker - det blev ytterligare ett par stövlar för 400! Riktig FYNDdag! :-) Vi hade skoj och var trötta som ett helt ålderdomshem när vi anlände till Ystad 20.30 :-) Nu undrar ni kanske vad barnen gjorde när mamman är på roadtrip - Johan, farmor och mormor passade! <3 Har inte varit ifrån barnen så länge under vaken tid innan - ville bara väcka dem när jag kom hem men eftersom jag vet att det kaninnebära uppstigning så höll jag mig till i morse! Nu sitter dem i sina matstolar och kollar på Specialagent Ozo :-) Mina underbara, fina, söta, fantastiska barn!

Idag ska jag köra en snabbis till Malmö för att köpa sulkys :-)

Hava a lovely day!










Några av Ullareds fynden!
















FÖRSTA STEGEN!!

Era tog sina första steg igår! Kl 19.00 cirka vände hon sig från mig och tog två steg mot mormor! :-) Helt fantastiskt - man kan inte förstå att de snart kommer knalla runt här i huset! Mina små flickor håller på att bli stora...

Hinner inte skriva så mycket idag, ska snart iväg till Michelle för att träffa henne och Louise och prata WEDDING!! Ska bli riktigt kul men bröllop, har bara varit på tre bröllop så jag är lite clueless men man har ju två experter vid sin sida så det ska nog gå bra!! :-)

I övrigt har det inte hänt mycket, mormor sov över här i natt eftersom Johan är iväg på tjänsteresa, som det så fint heter! :-) Han kommer hem i morgon så mormor får ytterligare en övernattning vilket jag tror hon gillar!

BTW - idag är det riktigt höst väder så det blir tjock, mysig tröja idag - välkommen kära höst!

Hösten närmar sig!

Nu är hösten nära!!!

Jag älskar när det blir höst och man kan plocka fram alla mysiga stickade tröjor, koftor och framförallt stövlar! Sen går det mot vinter och man kan komplettera med mössa, vantar och halsduk - åhhh vad det är härligt! Jag längtar! :-)

Idag har vi varit på Rytmiken, det gick jättebra fast Era är som ett yrväder - hon röjer rundor och försöker ta "frökens" gitarr - men roligt har hon! Ja, Vilda också förstås men hon gillar att sitta hos mig och göra rörelserna och sjunga :-) - Något olika kan man säga!

Johan åkte på tjänsteresa i morse - det bar iväg till Österrike och de ska stanna till torsdag kväll. Så idag kommer mamma/mormor och är hos oss och sover över! Så mysigt tycker både jag och barnen!!

(Alltså måste bara skriva att just nu ligger barnen i vagnen och sover, och de snarkar helt sjukt mycket - jag har aldrig hört dem låta så innan, jag garvar ihjäl mig!!!)

Tillbaka då, det ska bli himla kul att ha mamma här, tror nog att vi ska äta ngt gott också! :-)

Johan har tagit datorn med sig så jag sitter vid min dator, som tyvärr inte har några nya bilder så vi får se vad jag kan bjuda på idag!

Njut av att hösten är på väg!

NOSTALGITRIPP



Vecka 18



Vecka 21



Vecka 25



Vecka 28



Vecka 38 - då kom mina små älsklingar, de mest underbara små människor som finns!  


Helgen som gick...

Denna helgen gick för fort, man hinner liksom inte med - men vi har hittat på en hel del! Fredagen bjöd på fika med Vicky och Tindra på snuggles, Nedde var och jobbade så moster var barnvakt! På eftermiddagen kom Nedde hit på en kaffe - och hon hade med sig presenter till Vilda och Era - världens coolaste jackor och västar! Rosa, ulliga jackor med huva och en skitcool svart väst att ha utanpå! Tack så hemska mycket, flickorna blev jätteglada (kanske mamman blev mest glad)! :-)

På lördagen begav det sig till Skurup för att hälsa på pappa/morfar och Magda, det var mysigt och framförallt GOTT! De lagar så fantastiskt god mat, denna gång bjöds det på lamm och potatisgratäng! :-) På söndagen körde vi raka vägen från pappa till Hammenhög för att titta på Oliver när han spelar fotboll - han var jätteduktig och gjorde två mål!! Flickorna tyckte att det var jätteroligt att vara ute bland en massa barn. På kvällen åkte vi hem till farfar och Marija och åt söndagsmiddag - som Vicky bjöd in till ;-) - det blev stek, potatis, brunsås, kokta grönskaer och äppelkaka till dessert. Så himla gott det är, måste lära mig laga sådan mat, men det blir ändå inte detsamma som när mammor och mormor/farmor lagar! Förvisso så har min mormor lärt min mamma så då är det väl så att min mamma ska lära mig eller? Ja du mor, vi får nog ta en lektion i söndagsmiddag! :-)

Idag händer det inte mycket, BVC 10-månaders kontroll idag kl 14.30, ska bli kul att se hur duktiga dem är! Imorgon åker Johan till Österrike och är borta till torsdag - det är inte lika jobbigt med hans resor nu när barnen är större, det var hemskt när de var spädisar - man kände sig så hjälplös när man var själv med dem. MEN jag har en hel del människor runt omkring mig som gärna hjälper till och har hjälpt till massor!

Nu berättar mina barn att de vill sova en stund så det får jag fixa!

Ha en underbar dag!









Tindra på snuggles


indra testar gåstol!









Oliver!


Syskonkärlek!

"Idag är det vår favoritdag" - citat Johan Ö

Fantastiska underbara Lyckebo - det är dagiset med stort D! Vi var där på besök i onsdags och visst hade Maria S pratat väl om det men jag blev fullständigt förälskad! Våra barn SKA gå där, visst det är lång kö men de väljer själv vem de tar in och jag hoppas med hela mitt hjärta! Vår fördel är att vi har inte använt så mycket föräldrar dagar så vi kan vara ganska flexibla med när de ska börja... Jag kan verkligen inte tänka mig att besöka fler dagis då detta är rätt för oss! Det var så mysigt och personalen verkade helt fantastisk - jättefin miljö både inne och ute! Ett annat väldigt stort plus ä att de ska ha med sig sina vagnar dit, för att sova i dem ute. Jag tror att de känner en trygghet i sin egen vagn och sover mycket bättre. Men för att vara realstisk för en stund så måste man väl besöka fler ställen för säkerhets skull...

Igår var vi bara hemma på dagen, farmor kom hit och lekte med barnen! Farmor och Era har sina speciella danser som de roar sig med, Era gillar det kan jag säga! Famor tog en tur med vagnen och då passade jag på att köra och handla och posta Tradera paket! När Johan kom hem begav vi oss till BVC för vaccinatinon mot mässling och röda hund - usch va det är hemskt nr de ska stickas men det gick jättebra! Vår BVC-sköterska Jenny är jättebra - hon stack, satte på plåster och blåste såpbubblor! Det gillade kidsen! Hon frågade dessutom om vi ville vara "kontakt-personer" till en nybliven tvillingfamilj - vilket vi absolut ville! :-)

Idag är det vår favoritdag, som Johan alltid benämner fredagen! Johan kommer hem tidigt och vi myser, badar med barnen, beställer mat och tittar på någon film när barnen somnat! På tal om när barnen somnar så har Era fått för sig att hon ska gå och lägga sig kl 19 istf kl 20 - hon sover lika länge ändå men vi tycker att 19 är ganska tidigt, men det är kanske normalt - hon slösar ju en HEL del energi på dagen!! Vilda håller fast vid kl 20 men hon sover också lite längre på morgonen. Era vaknar vid 7 halv 8 ochVilda närmre 8 :-)

Idag blir det en träff med Vicky och Tindra - nu undrar ni - är inte det fel mamma - jo men Vicky passar Tindris idag! Känns som att det blir en fika, eller vad säger du Vicky? :-) Imorgon ska vi till min pappa i Skurup och käka middag och sova över, ska bli nice! På söndag ska vi köra och kolla när Oliver spelar fotboll i Hammenhög!

Måste nämna min underbara man som igår kom hem med blommor till mig - lägger upp en bild! Det är kärlek det!!

Ha en solig favoritdag för det ska vi! (Jag läntar efter hösten!!!!!)












Dagis...?

Gomorron - idag var det en tidig morgon för mig och Vilda... Vi steg upp kl 06.20 vilket jag anser vara mitt i natten! en där får man för att de sover hela nätterna - jag tror nog att jag föredrog när de vaknade vid 03-04 och fick mat för att sedan sova vidar till cirka 8 - men man ska väl vara tacksam att de sover på nätterna! :-)

Igår var det 25-årskalas för Sandra - det var mycket trevligt och gott! Det bjöds på smörgåstårta, kakor och tårta :-) Det gillas! Hon fick dessutom mycket fina paketer på sin dag! Det är ju jättesvårt att handla paket när hon inte önskade sig ngt så det blev saker till bebben ist. När jag var på babyproffsen och handlade (en filt och en dinglis) tog jag dem givetvis i rosa - eftersom allt jag köper till barn är i rosa... När jag stod i kassan insåg jag att vi vet ju inte vad det blir för bebbe - tur att jag kom på det när jag var i affären, ganska pinsamt och komma dit och byta av den anledningen - men det blev fina saker i neutrala färger!

Idag ska vi på dagis-besök! Vi ska hälsa på Lyckeboförskola, det är där vi vill ha våra barn, det har vi nog bestämt oss för utan att ens varit där - det verkar så fint och bra, hemsidan är trevlig och dessutom har Maria S rekommenderat Lyckebo varmt - hon har sin största pojke Melvin där! Det ska bli riktigt kul att hälsa på! :-) Efter det är det möjligt att det blir en tripp till ÖF eller en fika med Vicky! :-)

Igår spenderade mamma alias mormor eftermiddagen hos oss vilket var himla mysigt, moster Johanna kom också hit efter skolan eller rättare sagt efter orienteringen med skolan. Det hör till saken att berätta att Johanna ALDRIG "klarat" en orientering - hon går vilse varje gång! Hon ringde till mamma ngn gång efter lunch och frågade om mamma kunde hämta henne utanför Brösarp! :-) Hahaha!

Nu ska mina fantastiska barn få gröt - just nu sitter de och leker med varandra! Ni som tänker - herregud tänk om man hade fått två!! - de leker med VARANDRA vilket betyder att jag kan dricka kaffe, sitta vid datorn och äta frulle i lugn och ro - EN av miljoner fördelar att få twins!

Ha en fortsatt underbar dag!

Måste bara säga att jag älskar vädret nu på morgonen - frost på gräset, solan skiner och det är rått i luften! Äntligen kommer hösten!!!!

PIX från igår!







Såhär ser vår morgon ut!




Krassliga...

Har inte skrivit på några dagar nu, detta beror på att vi har haft sjukstuga... Så tråkigt!! Era och Vilda har varit förkylda och febriga i helgen, vi var tillochmed på akuten med Vilda i söndags då hon fick en febertopp på nästan 39 grader efter fulldos av alvedon och ipren - men hon hade ingen infektion bara vanlig förkylning. Man blir ju livrädd i dessa "svinis" tider - läkaren berättade att små barn kan ha upp till 40 graders feber och ändå vara relativt opåverkade av det, om jag har 40 graders feber så känner jag mig överkörd av en buss - minst! Hur som helst så går det åt rätt håll nu, febern försvann igår och förkylningen är nästan borta! Det blir ingen rytmik idag men vi hoppas på ÖF im!! :-) Glömde nämna att även Johan har varit sjuk, feberfrossa på nätterna och kallsvettig på dagarna... Och ni vet hur det är när en man är riktigt förkyld? ;-)

Helgen började med en jättemysig grillkväll hos Nedde med familj, tyvärr så var nog Vilda lite dålig redan då, hon hade svårt att komma till ro så vi stannade inte natten lång - men trevligt var det och nästa gång blir det nog gille utan barn! På tal om Turudicarna så fyller Sandra 25 år idag - GRATTIS Sandra! Hoppas att din dag blir fantastisk! :-) Som ni vet är Sandra gravid, beräknad den 16 november - kan alltså bli på flickornas ettårsdag den 13 november! Hade varit sjukt coolt!

Idag kommer mormor efter lunch - hon tar en vård av barn och barnbarn och det gillas!! Vi har inte träffat mormor på länge så det ska bli kul och mysigt - kom på att jag måste gömma undan henes present innan hon kommer! Vi (jag, Johan, Sara, Johanna, Simon och M&M) har hittat en jättefin present till mamma på hennes 50-årsdag! :-) Nu blir du allt nyfiken mormor!

Med tanke på att vi varit sjuka har det inte hänt så mycket därav inte så mycket kul att berätta heller... En sak måste jag säga - läser ni Alex Schulmans blogg - om inte GÖR det!! Han är riktigt rolig och har en hemskt söt dotter som han skriver mycket om! blogg.aftonbladet.se/pappabloggen

Jag har den senaste veckan tänkt mycket på framtiden, jag har ett år kvar på min 5 åriga utbildning till gymnasielärare i svenska och religion... Jag känner mig ungefär NOLL motiverad att läsa direkt efter mammaledigheten - jag är 26 år och behöver inte läsa just nu! Jag skulle vilja göra något helt annat, Johan tycker att jag ska starta eget vilket hade varit kul men VAD? Vad finns det behov av i Ystad? Hjälp mig gärna med förslag!! :-)

Kameran glömde jag hos Nedde så jag har inga nya bilder att lägga in - sorry!

Nu ska jag sätta igång med mina morgonbestyr!

Ha en underbar dag!


PIX!


Idag har jag faktiskt inget att skriva om och dessutom så hinner jag inte så det blir bara lite pix från de senaste dagarna! :-)

Grattis till LM på födelsedagen! :-)

Ha en underbar helg för det ska jag ha!!




Mamma är detta min tron??



Jag leker här i mamma!



Skön stil!



Min fina familj!

Torsdag - imorgon är det Fredag!

Barnen sover och jag har inte gjort ett dugg av det jag skulle gjort! Som tex diska, plocka undan, göra mig i ordning - ja typ sånt kul! Ist har jag suttit vid datorn och kollat facebook mm så nu lär väl barnen vakna snart och tycka att jag är ganska kass eftersom de brukar vakna till ett städat hem och leksakerna i ordning för att två minuter senare ligga utspridda på hela golvet... Men men man kan ju inte vara flitig varje dag!

Igår var vi på kyrkis, det var riktigt roligt och vi tänker definitivt gå dit fler gånger! Barnen lekte och mammorna snackade, mycket nöje! :-) Jag tror att barnen behöver den stimulansen från andra barn - det är inte lika kul med mamma längre... Efter kyrkis kom Johan och hämtade oss för att lämna oss hos Maria och lilla Malte, han var helt underbart söt, så liten och näpen, helt perfekt! Han påminnde mig mycket om Era när hon var spädis - hennes hy var helt perfekt och lite gul så hon såg solbränd ut :-) Åhhh dessa underbara små barn - jag blir helt sjuk, skulle kunna lukta, pussa och gosa med dem dagarna igenom, men som jag sa innan - mina barn tycker inte att det är så kul att mysa på dagarna längre, men på kvällen om man har tur kan man få sig lite bebbemys!

Dagen idag ser ut följande - ingenting på schemat! Det är inte ofta det händer i familjen Mars-Österberg men idag ska vi bara vara hemma och ta det lugnt, möjligtvis en lite promenad, lite lek i trädgården eller gungorna här runt hörnet men mer avancerat än så blir det inte!

Imorgon är det dax för grilldate med Turudicarna! Det ska bli great!! :-) På lördag skulle vi egentligen till min pappa och Magda men hon är sjuk så vi får se hur vi gör... Man vill liksom inte vara ensam hemma med två sjuka barn men vi har sett fram emot at hälsa på dem eftersm det är så himla längesen, jaja vi får se hur vi gör - det gå ju fler tåg som de säger på Johans jobb!! Hahahahaha!

Grått och mulet men tänk på att de är bara en dag till fredag!!


Malte!


Malte och Maria!



Mia och Emma!


Mitt lilla charmtroll!


Mitt andra lilla charmtroll och min fantastiska man!

Moment 22

Idag blir det nog ett ganska kort inlägg då jag spenderat halva barnens vila redan på att fixa mig och plocka undan...

Gårdagen var ganska hektisk faktiskt, det började med att morgonen blev helt fel i planeringen så barnen hann inte vila innan rytmiken och mamman hann inte göra sig i ordning i lugn och ro så tio i tio hade jag klätt på kidsen för att möta Kyllie och Nino kl tio över tio utanför Åhlens - jag hann!! Det tar tydligen inte så lång tid att å ner i stan! Rytmiken gick jättebra och Era upptäckte sin kärlek till gitarrer! :-) Hon ryckte den från ledaren cirka 150 gånger! Efter rytmiken blev det en mysig fika på stan med Vicky och Oliver - alltid lika trevligt att hänga med dem, en hel del roligt snack!! Vi träffade de två andra systrarna Turudic på Hartmans och bestämde oss för årets sista grillning hos Nedde och Christa på fredag! Ska bli nice och GÖTT!! Måste även nämna att kära Sandra har nio veckor kvar till BF och jag tyckte inte att hon var så farligt stor - jag talar sanning Sandra, iofs jämför jag ju med mig själv... hahahaha! På eftermiddagen kom Linda på en kopp, riktigt trevligt att snacka skit och bara va!

Idag ska vi ner på stan en runda och fixa lite ärenden och sen blir det kanske en premiär tur till Kyrkis eller Öppna förskolan - ungarna älskar ju att leka med andra barn! Efter det ska vi köra ut i skogen en runda till Maria S och nya bebben! Ska bli så mysigt att snusa bebbe! Stina och hennes llla Edith och Mia och hennes stora Emma kommer också - babykalas! Ska försöka ta lite bilder men jag har lämnat in min mobil så jag har bara min skit kamera! Men men söta barn = söta bilder! :-)

Pratade igår om hur och vida man skulle ha fler barn någongång i framtiden, jag blir ju som alla vet helt tokig när det kommer nya bebisar - det är så fantastiskt, de luktar så gott och de vill bara ha närhet och kärlek, det är så villkorslöst med barn. Älskar du dem så älskar de dig tillbaka! Men hursomhelst så tyckte jag ju att det var pest och pina att vara gravid så i den aspekten - nej, inga fler barn! Men att föda barn var helt fantastiskt och att ha en liten bebis som bara precis är och finns är underbart så i den aspekten - ja, definitivt fler barn! Ytterligare en aspekt är ju min "förändring" som jag ska göra, vill jag förstöra den om ett par år... Nja, inte gärna! Lite moment 22 känns det som men en lösnin som faktiskt både jag och Johan tycker är bra är att om man nu skulle känna att vi bara måste ha fler barn så kan man ju fundera på adoption - det finns miljoner barn som behöver ett hem så varför inte lösa det på de viset ist!?

Det blev tydligen inget kort inlägg idag - ha en underbar dag och njut av solen man vet aldrig när det blir kallt och muligt igen!

Som sagt mobilen alias min kamera är på lagning så jag har inga nya bilder...




Vecka 28!!! Helt sinnes!!



Maria som vi ska hälsa på idag! (och hennes man Sibbe)



Stina som nyss fått en flicka - lilla Edith! (och hennes BT)



Mina små sötungar när de var tre månader!!




Grattis Papps/morfar!


Välkomna till en ny härlig vecka! Det är måndag morgon, natten har varit lite sisådär. Vilda bestämde sig för att vi skulle se en film igår kl 23.30 - och eftersom hennes vilja är min lag och framförallt hennes skrik skär i min själ så gick vi upp och tittade på tv... Hon somnade om gott i mammas famn efter en stund och vi kunde gå in och lägga oss igen!

Idag är faktiskt ingen vanlig dag för att idag är det min pappas / barnens morfars födelsedag! Lite info om min pappa då: Alf Mars alias pappa (se komiken i att heta Alf och Mars i efternamn, jag tror inte att figuren Alf kom från Mars men nära nog!!) Han bor i Skurup city med sin sambo Magda, jobbar i Lund på ett företag som heter Gate Gourmet. Passionen i livet just nu är golf, om jag skulle beskriva min pappa med ett ord skulle det vara livsnjutare! Grattis pappsen - Grttis Morfar! :-)

Jag har en ritual när jag stiger upp på morgonen, den ser ut följande:
- Mys med barn och byte!
- Fixa kaffe om inte Johan redan gjort det, vilket han oftast har... :-)
- Starta dator och kolla FB - sen läser jag mina favorit bloggar! Mest lokala, folk man känner till men jag har blivit frälst i Alex Schulmans blogg - han är fantastiskt rolig och har ni inte läst den så gör det!
- Sen är det dax för gröt till flickorna - och dagen är igång!

Helgen har flugit förbi... Fredagsmys som vanligt med familjen! Lördagen bjöd på tokigheter - Jag och Vicky hade ju bestämt att vi skulle festa till det - och det gjorde vi!! Vi var hemma hos oss först och käkade lite och drack goda drinkar. När det började snurra en aning i huvudet begav vi oss till Litemer! Jag brukar alltid tycka att det dör lite när man väl kommer ut men inte denna gång - vi hade sjukt kul HELA kvällen!! :-)

Jag var oförskämt pigg igår och barnen kom hem vid 12 - man saknar dem så man blir helt sjuk! Gårdagen gick i lugnets tecken och idag får vi ser vad som sker!

Btw - nu är rubbet sålt!!

Ha en härlig höstdag!








GRATTIS MORFAR!!


Uppdatering!

Gomorron!

Nu har jag varit lite slarvig med bloggen igen, det är lätt hänt att den prioriteras bort när man har mycket att stå i! Babyrytmiken gick jättebra, flickorna var duktiga och lekte fint! Det är så himla skönt när man ser att sådana saker funkar fast man har två barn, allt löser sig liksom. Det blev fika på Espresso house både tisdag och onsdag - där är riktigt bra att fika med barn! :-)

I onsdags hade Vilda sitt SISTA besök hos sjukgymnasten, hon ansåg att Vildas nack muskler och huvudform nu var perfekt! Så skönt, en sak att checka av på listan. Det blir ett återbesök me hennes mage nu i september eller oktober, hoppas på att få börja prova mjölkprodukter igen! Det ska bli så otroligt skönt när man inte längrebhöver oroa sig för saker som huvudform, nackmuskler, magont, vikt osv :-) Men jag har ju iofs visst att min lilla Vildis är helt perfekt! Mitt andra lilla perfekta barn Era mår, som alltid, väldigt bra! Hon tar sitt första steg när som helst nu, hon är såååå nära!

På kvällen samma dag får jag ett telefonsamtal från min mamma, att vi skulle komma upp på parkeringen... Klockan var ca 19 och barnen går och lägger sig vid 19.30-20 - tyckte att det var ganska märkligt att vi skulle assa upp barnen tll parkeringen... MEN - runt hörnet på parkeringen kommer SARA körandes med Johanna i framsätet! Min lillasyster hade fått körkort!! Man minns så stort det var, man kände sig så fri att man kunde göra vad som helst när som helst! GRATTIS SARA!!

I går blev det en fika med VIcky och sen skulle vi shoppa kläder... Det gick sådär, vi hittade ingenting så det blir nakenfest på lördag! :-) Ahnej, något ska man väl kunna skrapa fram ur sin garderob - eller någon annans :-)

I dag ska vi faktiskt spendera hela dagen hemma, möjligtvis en lite promenad. Vi har varit ute och hittat på grejor varje dag denna veckan så nu är det nedvarvning inför helgen! Min försäljning går riktigt bra! Nu finns det bara en bilstol kvar allt annat är sålt!

Hoppas att livet ler mot dig idag!
















Rytmik!


Gomorron!

Helgen har varit hektisk för familjen Mars-Österberg, i fredags var vi hemma hos BT, Stina och lilla söta Edith! Och tack själv Edith, slit kläder och babygym med hälsan! :-)

I lördags kom Lollo och Anders hem från semestern så kvällen spenderades med dem, hämtmat och Alias!! De hade dessutom förlovat sig :-) men det visste jag långt innan de åkte Moohahhaa! GRATTIS!!

På söndagen skulle vi träffat Turudic-Österberg men Johan blev sjuk så det fick skjutas upp... Han var även hemma igår, när män är sjuka, ojojoj då är det illa! :-) Igår måndag var jag och barnen på äventyr, först en tripp till BoOlsson och sen Willys och Litemer! Mina barn är fantastiskt duktiga!!

På schemat i dag står det BABYRYTMIK, ska bli jättekul men jag är lite nervös eftesom jag faktiskt har två barn och bara två armar men men det går säkert bra! Ni ska få höra hur det gck imorgon! I eftermiddag blir det nog en date med Lollo :-)

Hur går det då med min försäljning, jodå, hon som skulle köpa bilstolarna har dragit sig ur så de finns kvar och en babysitter finns också kvar  - men resten är väck! :-)

Nu ska jag leka med mina barn tills det är gröt-time!

Have a good one!








RSS 2.0