Äntligen har våra underbara flickor kommit!

Hej alla!

Tiden har blivit ett minne blott - men anledningen till det är ju at våra underbara flickor kommit!

Den 13/11-08 kl 12.15 och 12.56 kom Vilda och Era, jag vet att alla säger att deras barn är de allra finaste men jag lovar och svär att det finns inga flickor som är så fina som våra! :-) Man kan inte förstå hur något så litet och nytt plötsligt blir det viktigaste i världen och ens största kärlekar!

Som sagt så har familjen Mars-Österberg inte riktigt hittat rutiner än så jag måste faktiskt avsluta snart, tänkte lägga ut lite bilder på våra små troll!

Hoppas att vi hörs snart igen!


Era och Vilda


Era i babysitter (men hon är lite för liten för den än...)


Detta skrev jag för exakt ett år sedan!

Gomorron kära läsare!

Här sitter jag i vanlig ordning med min kaffekopp och barnen tittar på Specialagent OSO - riktigt bra barnprogram! Natten har faktiskt varit sådär, Vilda har varit väldigt ängslig och vaknat - dock bara för att få nappen men ändå, man blir så himla trött av att vakna flera gånger på natten, även om det bara handlar om 30 sekunder per gång - jaja, nog om det! En ny dag idag och jag hoppas på bättre väder än igår - säger bara fy f*n vilket skit väder det var igår - när vi skulle gå hem från ÖF så satte helvetet igång - regn, SNÖ och blåsväder... Burrrr... Vi tog bussen hem!! :-)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, blir väl en liten promenix - kanske ner om stan om vi orkar! Imorgon är det fredag och då ska jag jobba, det ska bli kuligt!

Nu har jag inte så mycket mer att tillägga så det blir lite bilder PLUS mitt inlägg i bloggen för exakt ett år sedan!!

Kram på er














Den 5 november 2008 - Skrev jag följande!

Mamma säger - kom ut flickor!

 Jaha då har man varit på MVC, barnen mår jättebra och tvilling 1 (sjukt att benämna sitt barn så...) alltså Vilda har fixerat sig helt nu vilket är kanon! Men jag däremot är inte fixerad för fem öre, jag är sååååååååå trött, sover knappt någonting alls på nätterna, tur att det var valvaka i natt! Hur som helst så delgav jag min barnmorska hur jag mådde och fick en tid till läkare nästa vecka, hoppas att han kan hjälpa mig. Barnmorskan berättade att de kanske kunde lägga in mig och ge mig en rejäll sovdos, det kan jag säga är helt omöjligt! Jag tänker inte bli inlagd för att sova isf får de skicka drogerna med mig hem, det tycker jag verkar som en toppen ide!! :-) Ah, vi får se vad som händer, de har kanske rent av kommit innan läkarbesöket, hoppas!

Mia och Vilmer skulle komma och fika idag men hon har haft en jobbig natt och Vilmer har tydligen kommit på hur man använder stämbanden till fullo så det blir fika en annan dag!

Igår var det en seg och jobbig dag, jag hatar när dagarna också är jobbiga för när man inte kan sova så gäller det att man lever upp på dagtid vilket är svårt när det trycker på som om halva barnet är på väg ut... Tänk på den bilden haha! Men helt ärligt, ibland trycker det på så man får kolla för säkerhetsskull, hade varit snyggt att komma upp på bb med en unge ute och en kvar i magen. Nej, det får vi verkligen inte hoppas.

Har faktiskt inte så mycket mer att tillägga idag. Det är Manges gissningsdag idag - hoppas att du vinner!! En annan kul grej är att det är onsdag och det vet ni ju vad det innebär - Greys anatomy!!


Ha en härlig onsdag!

Vecka 37 av 40 - dryga, långa veckor....

Då går man in i vecka 37 idag, har ganska blandade känslor för det eftersom jag hela graviditeten trott att flickorna skulle vara ute vid det här laget men tji fick jag! Samtidigt så är det ju faktiskt jätte nära nu och om MAX 4 veckor är de faktiskt här vilket är helt fantastiskt! :-)

Igår pallade jag inte blogga, har dessutom inte så mycket att skriva om så att jag kan fylla ut varje dag! Gårdagen gick i lugnets tecken, städade dock klart det jag inte pallade i söndags men annars var det bara soft. Bakade lite muffins till, Lollo har ju sagt åt mig att det är bra att ha det hemma när bebbarna kommer eftersom folk vill komma och hälsa på - hon är smart den där Lollitan! Efter baket var det mest tvtittande tills Johan slutade jobba, då blev det en runda på Willys. På kvällen fick vi finbesök av Tocken (alias Tommy Falkman) och Bettan - hon har sytt gardiner till oss som nu var klara så de kom och satte upp dem, ganska fansy faktiskt, lägger upp en liten bild längst ner! :-)

I natt har utan tvekan varit den hittills värsta under graviditeten, känns som att jag sovit max en timme sammanlagt... Man tar liksom sömnen förgiven när man inte saknar den men när den inte längre finns där förstår man hur viktig den är... Jag skulle kunna ge väldigt mycket för att få sova en hel natt igen, helt underbar tanke. Samtidigt så intalar jag mig att det beror på att det är nära nu och därför har jag svårt att sova! Vi hoppas på det!! :-)

Som ni vet driver vi ju en liten gissningslek på när barnen ska komma, i söndags var det Lindas gissningsdag och igår var det Pers - så tyvärr ingen vinst till er heller... Ingen har gissat på dagens datum så just därför kommer de kanske idag, griper efter halmstrå!

Imorgon blir det fika med Mia och Vilmer, det ska bli så kul för Vilmer har lärt sig sitta sen sist han var här! Det är inte omöjligt att det blir någon bild på honom i nästa inlägg, ja mamma Mia får också vara med på bild om hon vill! Det var faktiskt länge sen man träffade Stina och hennes twins, tror att promenaden upp hit tog knäcken på henne! Haha! :-)

Lillasyster Johanna kommer nog och hälsar på någon dag, ser fram emot det!!

Nu finns det nog inte så mycket mer att säga, så slut för i dag, tack för idag vi ses igen imorgon och ha det så bra! (Kommer ni ihåg den ramsan, man sjöng den innan man gick hem på lågstadiet - så gulligt!)

Ha det gott i ruskvädret!

De nya gardinerna


Expiditen på plats

Helgens sista dag...

Även denna veckan har jag slarvat med bloggandet, har inte skrivit sen i onsdags... Skärpning! Johan sa till mig idag att jag måste blogga för annars förlorar jag mina läsare, alla 5! Haha! Skämtåsido det kanske är några till men hur som helst så är det familjen och vänner som läser skulle jag tro så jag tror att jag är förlåten.

Så vad har hänt då?

Torsdagen bjöd på finbesök både på fm och em. Jessica ink. familj kom upp på en fika och sedan kom Tina alias T:ed min kära nygamla vän som jag hittat på mycket bus med under gymnasiet! Hon bor numera i Malmö så hon besöker inte "landet" så ofta längre. Vill påpeka att det är hennes ordval av definitionen av Ystad! :-) Synden straffade sig iaf när hon skulle köra hem för då ville minsann bilen stanna här, fick långt om länge igång den med startkablar!

Johan har ju varit borta vilket säkert ingen missat, han kom iaf hem i torsdags helskinnad och utan att hans barn behagat komma ut! :-)

Johan var ledig i fredags vilket var väldigt trevligt då jag varit utan honom ett tag, det blev lite trädgårdsstädning, plockade in utemöblerna och torkade av dem... Så segt men det är ju ett måste! Sen blev det bara slappa på soffan, inget som händer så sällan i detta huset! I går blev det en tripp till IKEA, igen, vi köpte en bokhylla till min mormor och morfar och en LACK Expidit till oss själv. Kaffe och kaka hos m & m och ihop sättning av bokhylla!

Expiditen blev jättebra och ska nu bara fyllas med piffiga saker, inser att tiden att ha just piffiga saker så som , höga vaser, ljusstakar och annat ömtåligt är nu då det kommer att vara ett minne blott när flickorna börjar springa rundor! :-)

Trädgårdsstädningen har fortsatt idag då Johan blev rastlös och gick ut och kratta löv... Sinnes, så rastlös har jag nog aldrig varit... För min del blir det bara lite städning och tvätta idag, är så sjukt sliten efter nattens springande upp och ner. Jag önskar att jag hade fått sova en enda natt i lugn och ro utan krämpor och toalettbesök! Sjukt att man säger så nu med tanke på att sömntimmarna kommer att bli betydligt färre när våra älskade barn har kommit, men det kan kvitta bara de skyndar sig nu!! :-)

Hoppas att er helg varit till belåtenhet och vi hörs nästa vecka!


Ps. Vill bara lägga in en liten påminnelse till er som läser min blogg men inte hittat Mias, den är länkad från min och där hittar ni helt underbara bilder på Vilmer, mina flickors blivande pojkvän! :-)


RSS 2.0