Fika-onsdag



I morse vaknade jag inte med Johan bredvid mig i sängen, blev faktiskt lite förvånad för där låg Lollo! Hon hade ju jour i natt eftersom Johan är iväg och mina bebbar kan ju komma när som helst nu! :-) Hoppas snart!! Vi hade en riktig myskväll igår kinamat och tv - riktigt nice förutom att Lollo frös så hon höll på att dö eftersom jag vägrar sätta igång värmen då min kropp kräver kyla! Johan tycker också att här är svin kallt men de får fan stå ut, det är inte dom som bär på två barn, 150 liter vätska och 40 kg xtra fett! Lite överdrivet kanske men det känns så ibland.

Idag kommer Mia och Vilmer och fikar, alltid lika trevligt! :-) Har varit och handlat lite fika till oss på ICA, där sprang (jo jag springer nog... hahaha) på Fredrik Hagenkötter, har inte träffat Litemer crewn på ett tag nu så det är kul att få höra lite om vad som händer där, längtar faktiskt tills jag ska få ta ett pass igen.. Hur som helst så tittade han på mig och sa - nu ser du ut som att du vill att de ska komma... Vill bara säga TACK till Fredrik som påpekade detta när jag faktiskt dagen till ära klätt mig i vanliga byxor (inte mina trekvarts mjukis som jag bor i), sminkat mig och allmänt kämpat för att se något så när anständig ut! Haha det är nog lite typiskt killar eller Fredrik... ;-) Skämtåsido, helt okej Fredde jag vill att de ska komma NU och jag ser ut därefter!

Ikväll är det världens bästa tv-program Greys Anatomy! Jag älskar det och jag längtar varje onsdag till klockan ska bli nio, popcornen är poppade och ryggläget i soffan är intaget! :-) Hoppas att Meredith inte förstör det med McDreamy nu när de äntligen hittat tillbaka till varandra! ;-)

Tror att jag ska köra hem till mamma i em och sova över där i natt, man vet ju inte vad som händer och det är dumt att vara själv... Kan va gött att komma dit och bli servad! Hahaha! :-)

Imorgon kommer min svägerska Jessica på förmiddagen och fikar lite och sen efter lunch kommer min kära stadsvän Tina, ska bli riktigt kul! Känns lite som folk passar på att komma och kolla hur fan man ser ut nu innan det är dax och, förhoppningsvis, kilona börjar försvinna! Min man och jag har satt en mål vikt till den 1 april men jag tror att jag håller de för mig själv ett tag till!

Ja, det var nog allt jag hade att säga idag förutom att jag saknar Johan och vill att han ska skynda sig hem! Måste bara lite snabbt berätta att jag var hos min mormor och morfar igår och tittade på an massa barnkläder som de köpt, det var så fantastiskt fina saker och, som vanligt, massvis. Så nu är då även stl 62 avklarad! :-) Tack!

Ha en nice onsdag och glöm inte Greys!


Dagen D...

Idag är det den 28/10 vilket i vår lilla familj innebär att vi får from idag föda på Ystads BB - underbart! Det är verkligen något som man gått och väntat på, det hade ju varit så tråkigt att behöva åka ända till K-stad... Men nu slipper vi det tjooho! Det är dessutom min gissnings-dag idag, detta datum valde jag någon gång i början av sommaren, långt innan vi visste att det var Ystad bb-dagen. Ganska coolt och dessutom ett tecken på att de kommer idag! Iofs vill jag nog att de ska hålla sig till Johan kommer hem igen eller komma innan han hinner åka, vilket är 15.30 i em... Känns faktiskt ganska jobbigt att han ska åka, har inte tänkt på det så mycket innan men idag när jag vaknade kändes det inte jättekul, vill ju ha honom hemma om någonting skulle hända. Men åandra sidan så har jag ju många som kan vikariera medans Johan ska ta sig hem snabbt som fan, max 3.5 h får det ta, men ingen vårdslös körning!

Ska till MVC idag på kontroll, lyssna på hjärtljud och sånt är alltid kul! :-) Tänker dessutom luska lite i vad de tycker om att sätta igång en, jag vill verkligen inte gå 40 veckor... Min kropp kommer gå sönder om de tvingar mig till detta. Har funderat på att om två veckor, om de fortfarande inte är ute, bosätta mig på BB. Det kanske tvingar dem till att sätta igång mig eftersom jag tar så stor plats! Hoppas att min plan funkar! :-)

Det händer inte så mycket idag, tänkte kanske åka med mamma och hälsa på min mormor och Morfar, får se om jag orkar. Ska ta tillfället i akt att hylla dessa två underbara människor, de har ställt upp för mig i vått och torrt så länge jag kan minnas och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dem! Ni är fantastiska, de har dock inget internet eller en dator för den delen men telepati fungerar oss emellan! :-) Mormor är helt tokig i att handla bebiskläder, vilket innebär att vi har för ett år framåt, nice! De har dessutom köpt, vagn, spjälsäng och babysitters till oss - TACK SÅ MYCKET!

Vagnen


Sängen bäddad och klar med rosa såklart!


Babysittera x 2



Ha en toppen tisdag allihopa och njut av solen!

Åh de regnar och regnar...


Alla ni som känner mig vet att rubriken på dagensinlägg är en låttitel gjord av sveriges bästa... Jodå LASSE STEFANZ! Jag är helt ärlig och allvarlig när jag säger detta, de är så fantastiskt bra! Får dock aldrig lyssna på dem för Johan hatar dem, kan inte förstå detta... Men men alla kan ju inte tycka lika! :-)

Att det regnar bekommer ju iofs inte mig sådär jättemycket eftersom jag drar mig väldigt för att gå ut överhuvudtaget nu för tiden, det är sjukt tungt, jobbigt och meningslöst att ta sig ut framförallt när man har så förstående vänner som kommer hit upp ist! Louise exempelvis är en av dessa som pallrar sig hit och tar med sig massa goda bullar och sånt, hon har precis varit här och tagit en välbehövlig fika, skönt att få snacka av sig om allt mellan himel och jord och det är framför allt skönt att göra det med någon som förstår! På onsdag kommer Mia och hennes lille son, som faktiskt fyllde 6 månader i förra veckan så han är inte så liten längre! Grattis i efterskott till Vilmer! :-) De är såna friskisar så det bekommer inte dem att traska ända upp hit för att träffas nu när jag inte pallrar mig ner på stan längre - ett litet komihåg till Mia: Glöm inte regnskyddet, man vet aldrig vad som händer här uppe på höjden! ;-) 

Imorgon är den viktiga dagen här, den dagen vi väntat på, dagen då vi får föda på Ystads BB!! Tjooho! Tyvärr så finns det ju ett annat orosmoment och det är ju Johans resa till Danmark tisdag till torsdag så ett meddelande till mina flickor: vänta till pappa kommer hem! Men för att förtydliga - kom så fort pappa kommer hem!! Louise har natt jour när Johan är bort vilket känns väldigt tryggt, om inte annat så kan hon säkert förlösa mig hemma om vi inte skulle hinna... Haha! Vill du det Lollo?? ;-)

Har haft en helt underbar helg, spenderade hela lördagen på soffan med min man och kollade på Sagan om ringen - triologin! Sjukt bra film och Legolas är så cool! Jag beställde triologin i hopp om att ge Johan den i farsdags present men med tanke på att jag är sveriges sämsta på att hålla hemligheter så fick han den samma dag som den kom i brevlådan, höll min dock i tre timmar... Så dåligt!

Idag står det kötbullar, mos och brunsås på menyn, får väl börja förbereda lite!

Och btw, igår var det min syster Saras gissningsdag - så nu är även hon ute ur leken, sorry sis! När jag ändå är inne på systrar vill jag påminna minisyster Johanna att städa sitt rum! ;-)

Ha en fortsatt trevlig måndag - vi hörs!

Länge sen...


 

Idag är det lördag och det är sjukt länge sedan jag bloggade. Vet inte riktigt var min tid blir av, man kan ju lätt tro att dagarna är svåra att fylla och att de går väldigt långsamt när man bara går hemma och är svårrörlig, men de flyger iväg. Brukar vanligtvis gå upp runt halv nio på morgonen för att hinna plocka fram "frulle" tills det att Top Model börjar 8.50... Sen kollar jag på det och käkar - klockan är då ca 9.45, vad som händer efter detta är ett mysterie. Jag brukar städa och diska men med tanke på att detta görs varje dag så tar det inte timmar, snarare minuter... Jaja, man får kanske börja föra dagbok... 

Har ÄNTLIGEN börjat på mitt fotoalbum till kidsen som jag tjatat om i veckor nu, det blir jättebra! Detta är nog en sån grej som tar längre tid på dagarna än jag tror... Lägger upp lite bilder på albumet längst ner! :-)

Hoppade över vattengympan denna veckan också, det är ganska psykiskt påfrestande att gå för ANDRA gången... Eftersom jag väntar tvillingar får jag/vi börja på allting så tidigt, så att vi ska hinna med. Detta är jättebra om de skulle komma så pass tidigt men mina flickor verkar ju trivas ganska bra där inne så då blir det bara jobbigt att alla som man gått föräldrautbildning och vattengympa med har fått sina bebisar nu - alla utom jag!! Ojdå va bittert det lät, givetvis vill jag att mina barn ska må så bra som möjligt och växa så mycket de kan i magen men jag måste ändå få lov att klaga litegrann då det nu är så J-VLA tungt att bära på de små liven! Nu vill vi väl helst att de ska stanna i magen till tisdag nästa vecka för då får vi föda i Ystad, känns så långt och drygt att åka till K-stad, framförallt nu när de är så stora.

På tal om att föda, så ska Johan åka på konferens tisdag till torsdag nästa vecka... Det blir spännande, INTE! Men han har bara 4 timmar med bil hem så om det nu skulle hända något då så hinner han förhoppningsvis hem i tid! Har en känsla av att bilfärden för honom kommer att vara jobbigare än min väntan på honom. Louise, min lilla sjuksyrra kompis ska bo över hos mig och agera Johan om i fall att... :-) Hursomhelst så håller vi tummarna för att det inte blir någon av dessa dagarna!

Igår passade jag Måns Mårtensson en timme medans pappa Stiffe och storebror Holger var på badhuset, Måns är helt underbar - så söt och snäll! Finns bild på honom längst ner! På kvällen kom Linda och Andreas, vi käka pizza och spelade Alias, vilket kan vara det roligaste spelet i världshistorien! Det var mycket trevligt och jag lyckades vara ganska pigg hela kvällen, gick inte och la mig förrän halv ett - stort X i taket!!

Nu när man bor i radhus träffas man alla grannarna två gånger om året för att städa här runt omkring, idag var en sån dag. Johan var ute kl 9 med trädgårdshandskar och ett gott humör och räfsade lekplatsen. Jag fick stanna inne och äta frukost och dricka kaffe i lugn och ro - vilken MAN jag har!! Blir nog snart en liten utflykt, det har blivit lite utav en vana att vi tar en tripp till någon rolig affär eller hälsar på någon på lördagarna - Johan nämnde playstation 3 på BoOlsson för en billig peng så det är inte omöjligt att det blir dagens mission!

En av mina älskade vänner har fått ett tråkigt besked om en fruktansvärt lång väntan... Du ska veta att du finns i mina tankar hela tiden och jag älskar dig snäckan! Livet är orättvist och tråkiga saker drabbar de som inte förtjänar det men jag VET att allt kommer gå bra!

Trevlig helg! :-)

Fotoalbum


Fotoalbum


Måns och Johan


Systrar!

Vill bara nämna mina två älskade systrar, de bästa man kan önska sig faktiskt!

Älskar er med hela mitt hjärta! :-)

Sara och Johanna (Simon Saras kille)

Klappa klappa kaka...

Idag har jag bakat, igen.. 47 kanelbullar och jag har bara ätit EN! Riktigt goda blev dem också! :-) Har aldrig någonsin tyckt att bakning varit något intresse för mig men det är faktiskt kul och ett bra tidsfördriv i väntan på flickorna. Tror dessutom att det är moderskänslorna som sparkat igång, man vill ju vara den mamman som lagar godast köttbullar, pannkakor och kanelbullar och då krävs det ju lite övning!

Igår hände det inte allt för mycket på dagen, Johans mamma var här och fikade lite, hon hade med sig jättesöta badrockar till flickorna! På eftermiddagen var vi på informationsmöte på försäkringskassan ang. föräldrapenningen. Vill inte säga att det var skitdåligt men det mesta som de sa där kunde man ha läst sig till på nätet men men nu har vi gjort det också! Michelle och Jonas var också där, hon är i vecka 19 (tror jag) kommer ihåg när man var där, runt halva tiden, inte gigantisk och trött, bara jätte förväntansfull och man kände sig faktiskt ganska snygg även om jag redan då hade en ganska stor mage men vätskan och resten av godis-fettet hade inte kommit än. Förväntansfull är man absolut fortfarande men nu vill man bara att de ska komma UT! 

Efter f-kassan körde vi ner i hallen för att kolla på IFK, jag brukar vara väldigt anti handboll men jag måste säga att det var en sjukt spännande och lätt den bästa matchen jag sett änsålänge... Jag har en uppfattning om att det laget som gör första målet alltid vinner och att sporten är tråkig, svår att förstå och onödig att kolla på men gårdagens match var kul som fan! Har fortfarande lite bry med reglerna men jag skriker och klappar när alla andra gör det, det brukar funka bra :-) På tal om att skrika var det givetvis Johan som hördes mest, han var ganska hes när vi körde hem, brukar tycka att just den sekvensen av matcherna är sådär men igår förstod jag att han var tvungen! Stort GRATTIS till vinsten IFK! 

Linda kommer hit idag efter jobbet och dricker en kopp och snackar lite skit! Är van att träffa Linda minst 48 gånger i veckan men på senare tid har det blivit mindre, jag är så sinnes osocial och trött på kvällarna nuförtiden så jag orkar inte pallra mig ut... Dessutom har Linda numera en normal och tjär pojkvän som hon faktiskt vill spendera tid med, skönt är ju det! Miffot hon hade tidigare var inget trick direkt! Ska faktiskt nämna en lite rolig grej, Andreas som hon är SAMBO med nu är min barndomsvän, jag tvingade honom att leka med barbie när vi var små - det hade jag nog inte lyckats med idag, han är lite större nu än då... :-S Trots detta tycker jag att det är jättekul att de hittat varandra!

  

Tack för uppmärksamheten, ha en fortsatt trevlig tisdag nu ska jag frysa in kanelbullar! :-)


Söndag!


Gårdagen blev precis som jag trodde, en tripp till IKEA där vi köpte jättegulliga lampor till flickornas rum - vita med rosa mönster på! Känner ibland att jag snöat in mig lite på det här med rosa men denna gången var det faktiskt Johan som valde! :-) På hemvägen blev det en runda inom till mormor och morfar och en snabb runda till Pappsen, han var hemma själv hela helgen då Magda tog en tur till sin väninna i blekinge. Pappsen har ju blivit sambo nu så det har ju hänt en del i ungkarlslyan, riktigt mysigt! Känner jag daddy rätt så har han själv varit med och beslutat om det mesta i lägenheten faktiskt, han är en bestämd man den där! Iaf han hade köpt en ny TV, samsung platt - skitsnygg! Ja detta är kanske inte så intressant för omvärlden eftersom de flesta, nu 2008, har flatscreen men min pappa har haft samma TV i, tro det eller ej, 24 år!! En Grundig på stativ, en jävligt bra TV eftersom den faktiskt varit med nästan lika länge som jag! :-) För att citera pappa: "det var med en tår i ögat som jag slängde den igår".... Naw, daddy jag känner med dig och jag ska hedra den med en tanke då och då! För att avrunda detta vill jag också tillägga att det inte finns någon, förutom min far som läser igenom HELA instruktionsboken! Du e grym Pappi!

När vi kom tillbaka till stan körde vi och tittade på handboll, det är sådär kul tycker jag men det fanns någon där som gjorde det mycket roligare - Måns Mårtensson! En lite krabbat som snart är 11 månader, knubbig och så söt! Han kan vara världens snällaste och lugnaste unge dessutom - två sådana hade gynnat kan jag säga! Vi håller tummarna! :-)

Igårkväll tittade vi på Star Wars, uppenbarligen är detta en kult film som alla borde sett. Som ni säkert redan förstår hade ju inte jag sett denna och den betyder tydligen väldigt mycket för Johan så, en god fru som jag är, tittade ju på skiten! Jag fattar inte varför folk väljer att titta på detta, jag har kanske inte världens bästa smak när det gäller film men detta var helt sinnes, robotar, sandfolk, män i rymddräkter som blivit brända, en kraft som jag överhuvudtaget inte förstår mig på... Men Johan säger att tvåan är bättre, eller tvåan som egentligen är fyran eller nått sånt, tro fan man blir förvirrad! Haha men jag tänker ge dem en chans eftersom Johan har lekt dessa figurer när han var liten - let the force be with you! ;-)

Idag vaknade jag kl 8.30 av en dröm om Fille Fransson - han hade öppnat en klädesbutik med jättesnygga byxor! :-) Verkar inte riktigt som Frasse, han ska nog hålla sig till tips!

Snart kommer mamma och Jojo hit och hälsar på, vi ska köra en runda till Jysk och kolla på rullgardiner, kan undra om de har sånt... Det händer nog inte så hemskt mycket idag, känner mig ganska sliten, kanske jag kan involvera Johan i fotoalbumen, vi får se!

Ha en toppen söndag allihopa!

Måns (2 dagar) och jag

Helgen är här


Jag är inte så bra på att skriva varje dag, vill säga att jag inte hinner men det är en sanning med modifikation... Jag tror snarare att jag inte riktigt orkar dessutom så händer det inte så mycket saker i mitt liv just nu så det finns inte så mycket att skriva om. Jag är ganska säker på att folk tyckt at det varit ganska långtråkigt att läsa om hur trött jag är på att vara gravid och om hur mycket jag längtar efter att flickorna ska komma!

Så vad har då hänt sen jag skrev sist, hade ju ytterligare ett kalas i onsdags - även detta mycket trevligt. Jag fick en stavmixer (som jag hade önskat mig), en digital badtermometer och en babywatch av svärmor - mycket bra presenter. Ganska komiskt hur det kan vända snabbt, förra året önskade jag mig presentkort på 3magasin, inredningsgrejor mm, dett året önskade jag mig saker till barnen, nu tänker ni kanske att en stavmixer är ingen bra leksak Rebecca men syftet med denna är faktiskt om man vill göra pureer till dem när de får börja äta annat än mjölk från mossan! :-) Jessica, Dennis och töserna var också här och som vanligt blir presenter från Jessica alltid bra och hon lyckdes även denna gång, jag fick en helt underbar och cool desiner stol från boudoir, size twins, i världens bästa färg ROSA! Om ni råkar traska förbi Boudoir någon dag så snegla in i fönstret för där står den - världens gulligaste stol! Ska nog köpa en till så de har varsin men det får nog bli när de kommit ut!

Igår var Mia och Stina här med sina supergulliga pågar - Vilmer (Mias), Sixten och Hugo (Stinas tvillingar). De tyckte nog att det var en bit att traska men men "det är bra för man får fast gump" citat Stina M. Man blir verkligen helt salig när man träffar dem, har man inte längtat innan så börjar man då! Det är väldigt skönt och lugnande att prata med Ystadssupermossor (Mia och Stina), kan inte få för mycket tips och råd än av dessa två! Så tack ska ni ha! :-) Nu hörs det nästan som att vi bara pratar barn men det blir en heldel skitsnack också! Tog lite foto på dem igår som ni kan se längst ner, Sixten låg tyvärr och vilade så han kom inte med...

Så vad händer idag då? Lollo kommer snart hit och ska dricka lite kaffe och snacka dynga, hon är så rolig när hon ringer för hon är så himla mån om att jag inte ska ta ut mig: "det är kanske skönare för dig om jga kommer upp så slipper du ge dig ut" citat Lollo! Du är söt gumman! Och du har helt rätt för dig, att ge sig ut är så dryyyygt!

Annars händer det inget särskillt idag, hoppas på att mina foton ska komma så att jag kan underhålla mig med det ikväll när min kära man ska på pokerkväll och spela bort hela vår förmögenhet... Skämtåsido, han brukar nog vinna och hur som helst så tror jag inte att de spelar om så värst mycket pengar... Tror snarare att de kallar det pokerkväll för att deras herrdatear ska kännas manligare, tror att de, precis som vi, träffas och pratar ut, kanske lyssnar på en och annan blödig låt och efter ett par groggar - sex och töser! Haha sorry tjejer nu har jag avslöjat vad vi gör på våra träffar! :-)

Helgen blir lugn, som vanligt.. Känner jag JOhan rätt så blir det nog någon fotbollsmatch på canal+ men inte mig emot kan tycka att det är ganska mysigt, inte hela helgen dock!

Ha en toppen helg allihopa, hörs och ses!

Mia och Vilmer


Stina och Hugo

25 år - Tjooho!


Vill börja med att tacka för gratulationer på misseufemias blogg! :-)

Fyllde ju då som sagt 25 år igår, mycket trevligt återigen. Kalasade på min och mammas smörgåstårtor riktigt nice! Jag fick pengar, boxer, presentkort, blommor och påslakan till vagnen! Mycket nöjd med paketerna - TACK!

Vi va på ultraljud i går och tittade till flickorna, det är alltid lika fantastiskt att se dem, man känner ju dem konstant men man kan ändå inte riuktigt tro att de faktiskt lever och växer därinne! De mådde jättebra och vägde nu 2 kg vardera, detta var givetvis utan tvekan den allra bästa presenten att få på sin 25 årsdag! :-)

Idag har det inte hänt mycket, tråkigt regnväder och dåliga tvprogram. Man har ju inte sådär jättemycket att hitta på om dagarna och idag hoppades jag på att få hem foto som jag beställt för att kunna börja på flickornas album men tji fick jag när jag har tryckt i fel så jag fick bara TVÅ bilder... Meningsfullt faktiskt... Men men nya friska tag, har betällt nya så de kommer väl på fredag = helgen är räddad!!

Numera sänds inte reprisen av våra bästa år kl 9.50 vilket innebär mer dötid på morgonen så i morse roade jag mig med att baka muffins, sist jag gjorde det blev dem sjukt fula men idag blev de riktigt bra! Hahaha det trodde man inte att man skulle skriva om för ett år sedan - ultraljud och bakning... Livet kan ändra sig väldigt fort, underbart! Så imorgon när mina kära vänner Mia och Stina kommer med sina underbara barn ska de få MUFFINS!!

Ikväll är det dax för sista kalaset för denna veckan - Johans mamma Kerstin, hans syster Jessica med sambo Dennis och hennes två töser Julia och Saga! Det blir smörgåstårta (igen...) och, håll i hatten, MUFFINS! När jag ändå har Jessica på tapeten vill jag också berätta att även hon väntar barn, en liten kusin till våra flickor!! Kommer i början på nästa år! :-)

Vill lite snabbt och avrundningsvis nämna att Johan kom hem igår med en bukett liljor, så himla fina! Tack älskling!




Snart dax för vattengympa - vilka aktiviteter man får uppleva som gravid!

Ha det gott - vi hörs im!

Helgen som gick!



Den här helgen, liksom de flesta nuförtiden, har varit lugn och skön... Det känns verkligen som att det enda man gör är att gå och vänta. Fokus ligger hela tiden på när de ska komma, hur vi ska agera och vad det är för några som kommer!

Jag älskar helgerna, mest för att tiden går så fort då och vips så är det måndag vilket innebär ny vecka = ett steg närmre flickorna! :-) Min sambo Johan tycker inte det är lika kul att helgerna springer iväg, kanske inte så konstigt då måndag för honom betyder en ny arbetsvecka... Det är så länge sedan man jobbade så man tänker inte så - Hemmafru på heltid! :-)

Johan brukar komma hem tidigt på fredagar vilket uppskattas väldigt mycket! Denna fredagen blev dock inte så rolig, låg på soffan hela kvällen och hade sjukt mycket sammandragningar och kände mig som att jag vägde 148 kg!

Lördagen däremot blev mycket trevligare, en runda till Bo Olsson - helt ärligt, besök på Boan innebär två saker, nummer ett: handla roliga, onödiga saker billigt. Nummer två: Förundras över dessa människor som ser ut, och hörs, som att de hittat upp under någon sten någonstan. De ser ut som att man rest tillbaka i tiden 20 år, det är flanell, fleece och olikfärgade gigantiska mjukisbyxor. Inte nog med detta, man får ju faktiskt se ut hur man vill, man får ju inte döma hunden efter håren (eller hur det ordspråket nu lyder), men herregud måste de skrika och gala på sina ungar, hunar och mannar?? Dessa kvinnor som alla samlats vid klädhängarna, det är ju REA, kan inte förmå sig att röra på fläsket ett par meter för att kolla med sin  man om han verkligen ska köpa ytterligare en blå/vit rutig flanellskjorta, nej hon skriker på sin underbara Tomelilla-dialekt: Ahh ska du varklijen ha en liadan sjorta ti? Haha jo då, Boan bjuder upp till underhållning! 

På kvällen var det ju landskamp och till matchen förgyllde Mia och Torkel oss med sitt sällskap och det bästa av allt - givetvis -  var att de hade sin lilla dotter med sig, bara ett par veckor liten.. Hon är så fantastiskt söt och snäll, vilket gör att man sitter och avundas och längtar ännu mer!

En lite rolig anektot denna lördag, min lilla vän Linda (även gudmor snart) ringde och berättade att hon fikat med Marcus (en annan liten vän). Jag råkade skicka ett lite bittert och sarkastiskt sms till honom tidigare på dagen då jag beklagade mig att jag inte orkade göra någonting nu när jag väger 148 kg ;-)... Allas vår kära Mackan hade på fullt allvar frågat Linda följande:
M: Kan hon verkligen väga 148 kg?
L: Du är dum i huvudet, va fan tror du?
M: Jag har ju inte sett henne på ett par veckor...
L: Fy fan va du e blåst, hon driver ju med dig!

Hahaha - tack vänner, det var sjukt kul!

Igår hade jag lite kalas - fyller ju 25 år på tisdag... Jodå så att....

Skilda föräldrar hos både mig och Johan innebär gigantiska kalas, inte riktigt upplagd för det just nu, även om det är väldigt trevligt! Men igår var det iaf bara min älskade far, hans dama och farmor och farfar, mycket lugnt och skönt! Dock va presenten inte lika lugn, min pappa är expert på att köpa presenter och slå in dem på sett som gör att jag aldrig har kunnat ana vad det skuylle vara i, och så även denna gång. När man blir äldre är det ju lättast för båda parter att man får en slant att handla vad man vill för... Pappa hade denna gång slagit in en spargris, i grisen kunde jag skymta en femhundring, bortskämd som man är, tänkte jag att där är nog en till i grisen. Jag skulle ställa den ifrån mig när pappa säger - du ska nog öppna den. Jag öppnar den och drar fram 25 FEMHUNDRALAPPAR, det är helt sjukt!! Pappsen har i ett antal år samlat mynt med syftet att kunna ge mig 25 femhundralappar när jag fyller 25... Det finns inte ord att förklara hur detta kändes!! Oerhört tacksam är jag iaf! :-)  Så söndagen är ju lätt vinnare av bästa dagen på helgen!

Måndag idag, händer inte så mycket, jag och min kära mor ska göra smörgåstårtor till i morgon så 25 årsdagen ska firas igen! :-)

Har gjort en liten gissningslek när barnen ska komma, Louise har gissat på att de ska komma idag... 13 timmar på er om ni vill ge vinsten till tant Lollo! (sorry för "tant")

Ha det gott - vi hörs!

Btw - reprisen av Våra bästa år sänds kl 7 på morgonen istf kl 10... Helt sinnes!


Såhär börjar det...

Jaha, vad skriver man då i första inlägget på sin nyskapade blogg? Sitt blivande stora tidsfördriv (inte omöjligt att det faktiskt blir så)...

En kort beskrivning av mig - Rebecca Mars 25 år, bosatt i Ystad. Tidigare fanns det en rad epitet som kunde beskriva mig men nu finns det bara ett, jag ska bli MAMMA! Jag väntar tvillingflickor i november! Jag vill i min blogg berätta för alla er som vill veta hur det känns att vänta barn, på riktigt, för det är inte alls som ni tror - tro mig! Alla de miljoner känslor, tankar och funderingar som strömmar genom din kropp varje sekund.

Jag ska vara ärlig och berätta att det finns ytterligare en anledning till mitt nyfunna intresse och det är at jag är UTTRÅKAD personifierad! Jag har gått hemma i två månader och längtat och väntat på mina flickor - MÅSTE SYSSELSÄTTA MIG INNAN JAG TAPPAR DET HELT! Jag ska berätta vad jag ser framemot på en vanlig vardag: Våra bästa år på tv3 (för er som vet vad det är förstår hur osunt och sjukt det är att ha detta begär), när posten kommer (låter normalt, inte!) och att äta...

Jag är lite rädd att min blogg kan låta lite bitter emellanåt, men ni får ta det med en nypa salt! Jag är inte en av de mammor som tycker att det är underbart att vara gravid och skulle kunna göra det flera gånger om. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag kommer inte göra om detta, kanske är det lättare för mig att säga så då jag faktiskt får två barn på en gång men jag menar verkligen när jag säger att det blir bara denna gången!

Vill ge en annan aspekt på livet, att vara gravid, att veta att i min mage växer det två liv, en Vilda och en Era, som jag ska ta hand om i resten av mitt liv är en enormt fantastisk känsla. Det finns absolut ingenting större i världen än den kärlek du känner för dina barn, man kan inte riktigt föreställa sig hur man kan älska någon så högt utan att ens sett, känt eller hört dem, men det går! Kärleken och längtan efter de som faktiskt bor i min kropp är större än allt annat som man någonsin känt tidigare.

Det var lite om var jag befinner mig just nu...

Dax för nya intriger i Våra bästa år - måste rusa, men vi hörs igen!

Ha det gott!


RSS 2.0