Torsdag 101028

Hej på er i rusket!

Vill slå ett slag för min arbetsplats, har ju inte skrivit så mycket om den. Jag jobbar på en firma, Sydkustens plåt och industriservice AB, som ligger i Ruuthsbo - mellan Ystad och Svarte - som håller på med byggplåt och industri. Behöver ni nya stuprör, hängrännor, fönsterbleck, tak mm så hör av er! 0411-24 80 00 eller [email protected]



För att läsa mer om oss besök www.spsystad.se vi finns även på facebook!

Vi hörs!


Önskelista

För er som inte kommit på något inför Vilda & Eras födelsedag, här kommer lite tips:




Barnstol från Rusta 249 kr



Barnbord från Rusta 299 kr

Någon form av trehjuling, inte för dyr och inte för avancerad! :-)

Vi hörs!

Onsdag 101027

Tittar ut genom fönstret på mitt kontor - ruskigt väder, blåst och vågorna slår upp mot strandkanten (Jepp jag sitter ca 100 meter från havet - LYX!). Kan inte annat än att tycka att det är mysigt när det är höst och vintern är på gång! :-)

Vi vill hitta vårt dröm hus NU! Så du som bor i Bjäresjö, Bussjö eller dylikt, har ett ganska stort kök, fina badrum, och minst två våningar - FLYTTA! :-) Jag vill gärna flytta till Köpingebro men Johan är svår, tycker att det verkar vara en mysig liten by med mycket barnfamiljer. (Stina M, vi får ses snart så ni kan hjälpa mig övertala Johan!!)

Ha en bra dag och när ni kommer hem så tänd lite ljus, ta en kopp kaffe, en filt och njut av denna underbara årstid!

Vi hörs!


Tisdag 101026

Nu har jag beställt ALLA trycksaker till bröllopet - shit vilken djungel! Men bra blir det alldeles säkert, jag är väldigt glad att man kan beställa allt sånt på nätet hade aldrig orkat pilla med det själv. På fredag bär det av mot Tyskland, eller snarare Bordershop, för att inhandla dryck till bröllopet, svårt att räkna ut hur mycket man skaköpa - det kommer ju en hel del törstiga gäster! Ni vet vem ni är! :-) Hur som helst, avfärd på fredag morgon kl 06.00... Tur att inte jag ska köra!

Nu har jag faktiskt inte tid att skriva mer, ska bege mig till OKQ8 och tvätta bilen. Jepp det är mitt ansvar vad gäller bilen och jag tycker faktiskt att det är ganska kul - jag tvättar givetvis förhand och inte i automaten! :-)

Tack Stina för tipset om 3-hjulingar - det blir det nog!

Ha en fortsatt bra dag och missa inte hemmafruarna ikväll!

Vi hörs!


Måndag 101025

Gomorron och grattis till alla oss som fått LÖNINGEN idag - nu jäklar kan det frossas igen! :-)

Skämt å sido - här har det inte frossats mycket den senaste tiden då vi har ett bröllop att spara till... Vet ni om att det är riktigt dyrt att gifta sig, ja, inte själva vigseln givetvis men ni förstår vad jag menar! Vi har satt en tydlig gräns och har inte överdrivit i antal inbjudna gäster eller annat överflöd, men ändå - riktigt dyrt. Dekoration, kläder, band, mat, sprit... Säger som sjörövarfabbe OjOjOj... (ja, vi ser mycket Pippi för tillfället!) Men allt kommer vara värt det när jag blir fru till min man!

Ni som har lite äldre barn, som fyllt två - vad ska man köpa i present? Cyklar? Det var betydligt lättare när de fyllde ett år - leksaker!

Nu måste jag återgå, vi hörs!











Söndag 101024

Jaha, funderar på att blogga lite igen...

Hösten är här och vardagen flyter på hos oss. Jag jobbar just nu 80 % och barnen trivs jättebra på dagis - kan nog, utan att ljuga, hävda att de går på världens bästa dagis, BUS i Bjäresjö! En liten idyll utanför stan, fantastiska fröknar och en underbar natur.

Hösten brukar oftast gå ganska trögt, en transportsträcka till vinter - men inte denna hösten inte - för vi är mitt uppe i bröllopsplanering!! Den 11 december 2010 blir jag Rebecca Mars-Österberg, vi är ju redan en familj men det känns ändå speciellt - på riktigt liksom... Familjen Mars-Österberg! Det mest är redan på plats men det finns en del kvar på ToDo-listan... Förutom bröllopet så börjar flickornas tvåårsdag närma sig, det är svårt att fatta att det redan gått två år men men tiden går och vi med den! Det är en himla rolig tid nu när de förstår allt och deras personligheter blir tydligare för varje dag!

Johan och Era ligger i soffan och har somnat till Pippi på de sju haven - men nu ska de väckas!

Vi hörs!




RSS 2.0