ÄNTLIGEN!!!

Gomorron!

Nu är jag tillbaka och redo att uppdatera! Vi har haft två helt sjuka veckor - flickorna har varit förkylda, förstoppade och haft krupp... Jodå det har varit milt faktiskt!! I natt för första gången pådessa veckor har de sovit HELA natten i sina egna sängar - så skönt, äntligen har hela familjen fått sova ut! Man känner ju sig så oerhört maktlös när de är sjuka... Vildas krupp var relativt mild denna gången så vi behövde inte åka till sjukan, det räckte att svepa in henne i en filt och ut mitt inatten för att ta luft! :-) Förstoppningen fixade vår fantastiska, underbara älskade vän Louise! Varje gång flickorna är sjuka tänker jag på dem som inte har en Louise som kan fixa ALLT åt dem! Tack till dig söta fina Lollo! :-)

Eftersom natten varit bra känns det som att det är på rätt väg nu iaf och vi hoppas på en härlig helg som för denna familj börjar i eftermiddag!! :-)

Förutom sjukdomar har det hänt en del saker, tyvärr är det inget som jag kan skriva om ännu... Hemlighetsmakeri!! :-)

Måste berätta en sak till, vi skulle egentligen på fest för Baffe och Malin i lördags, men då flickorna var dåliga stannade vi hemma - de lurade allihop och gifte sig på festen! Coolt va!?

Ikväll kommer mormor mfl och ska passa flickorna för att jag och Johan ska hitta på ngt själva - mys! Vet dock inte ännu vad det blir, vi var sugna på att gå ut och äta men jag är så jäkla förkyld så det finns ju ingen mening - kanske en bio! :-)

Ha en underbar dag och glöm inte gummistövlarna om ni ska ge er ut!


Just nu på spiltan...

Har inte så mycket att rapportera om för tillfället...

Idag ska vi ner på stan för en träff med Tindra och Vicky, blir nog lekplats och en fika! :-) I eftermiddag blir det en date med LM!

Längtar till fredag (!!!) och resten av helgen såklart!

Skulle behöva en lite hjälp med en sak - till er som har barn på dagis: Vad behöver man inhandla inför dagisstarten??

Ha en underbar dag!!

RSS 2.0