Fullt ös!

Hej hopp!

Fredag idag - underbart! Vaknade i morse med en fruktansvärd huvudvärk, värsta i mitt liv tror jag! Men efter barnmys, 3koppar kaffe så är den som bortblåst. :-) Barnen ligger och sover utanför fönstret i vanlig ordning vid denna tiden, jag kan fortfarande få den känslan som man hade när de var små - att man vill väcka dem, men jag finner mig snabbt och uppskattar min egentid!!

Idag ska vi fixa pass till flickorna och Johan eftersom det snart bär av till medelhavet!! Vi ska dessutom köra till Babyproffsen och kolla på ny bilstolar! Måste kolla på sulkys också - vill ha de knallrosa från BP - otippat va!

Ikväll ska vi hem till BT, Stina och lilla Edith! Ska bli mysigt att snusa bebbe, ja givetvis att träffa hennes föräldrar också! :-) Ska ta lite foton på henne ikväll så ni får se vilken sötrumpa hon är!

Imorgon kommer Louise och Anders hem efter en vecka på Mallorca - om jag ska va ärlig så kan jag inte fatta att de varit borta en hel vecka, kul att de kommer hem "redan"!

Farfar och Marija var här igår, de hade köpt skor till flickorna - sååååå fina! Tack så mycket! Jag fick ett jättefint armband som jag blev väldigt glad för! :) Vicky och Oliver var också här igår och äntigen har vi spikat en datum!! :-)

Nu ska jag gå och föna mitt hår innan kidsen vaknar!

BILDER FRÅN GÅRDAGEN - FULLT ÖS PÅ SPILTAN!








UTFÖRSÄLJNING!

Nu ska jag sälja lite baby-grejor eftersom mina barn växer så snabbt såjag inte hinner med...

Kolla in annonserna om ni är intresserade!


http://www.blocket.se/ystad/Babysitter__Babybjorn_barsele_23275497.htm?ca=23_15&w=0

http://www.blocket.se/ystad/BRIO_Primo_bilbarnstol_0_13_man_23275493.htm?ca=23_15&w=0








My life!

Gårdagen var verkligen fantastisk! Det började med en fika med Vicky - himla mysigt! Under fikan kom Anna och Mackan förbi vilket också var väldigt trevligt, de är hemskt söta tillsammans. Grattis till er förlovning! :-) Vickys son Oliver kom också och fikade, han har börjat etten - sååå gulligt, läxor, raster och flickor.

Ingen har väl missat att Johan fyllde år igår så på kvällen kom min mamma och min syster Johanna för att passa barnen och jag och Johan gav oss iväg ner till Store Thor för att äta middag och fira födelsedag! Det var jätte härligt och fantastiskt gott. Det blev två tapas, lamm till huvudrätt och en drink till dessert! :-) Mest imponerad är jag av att jag inte avslöjade något på 1 ½ vecka! Jag kan verkligen inte hålla hemligheter, jag kan inte ens vänta med att g presenter om jag råkar köpa dem innan själva dagen... Men denna gången klarade jag av det med bravur!

Mina underbara flickor ligger just nu och sover i vagnen utanför fönstret, det är deras förmiddagsvila nu så man vet att man har ca en timme att göra allt som behövs... Blogga, kolla FB, läsa tidningar, fixa sig mm mm! Denna timmen är nice!

Idag händer inte mycket, ska ner på stan och gå en promenix med Pilla och Iris, hon har blivit så stor, man kan inte fatta att tiden går så fort! Ska dessutom fixa grejor till mina nyinköpta gardiner som är för långa... Vi har ändrat om här hemma och det är så himla fint och mysfaktorn har ökat med 345% :-)

Igår kom Farfar och Marija hem från Kroatien - de har varit borta i 3 ½ vecka och flickorna har saknat dem, (ja, vi också så klart!) Kul att ni är hemma igen, ses snart!

Bjuder på lite bilder en onsdag förmiddag!



Min lilla raketforskare!



Mjölkpaketer is the best toy ever!



Stina och BTs lilla söta Edith!



Födelsedagsdrinken!



Vickys numera stora kille - Oliver!


Grattis Älskling!


Vad är det för en dag, vad är det för en dag,
för det är ingen vanlig dag, för det är Johans födelsedag
HURRA HURRA HURRA!


Idag fyller min underbara man och Vilda och Eras fantastiska pappa 32 år!

Ikväll ska allt hemlighetsmakeri avslöjas - och jag har för första gången någonsin kunnat hålla mig från att berätta!! :-)

Detta inlägg blir tillägnat Johan Österberg - för er som inte känner honom ska jag berätta lite!

- Johan är den mest omtänksamma människan jag någonsin träffat
- Världens i särklass bästa pappa
- Kan inte laga mat med undantag för pannkakor
- Älskar MJÖLK, gärna med ballerina kex eller Geisha till.
- Han är ett stort fan av Liverpool och IFK Ystad handboll och fotboll
- Han kan ALLT iaf teoretiskt, inte lika duktig praktiskt men han försöker och lyckas oftast.
- Har sett Sagan om ringen - triologin minst 35 gånger
- Gillar Gilmore Girls :-)
- Har aldrig använt vår tvättmaskin....
- Tycker om korsord och dokumentärer
- Han byter om till mjukis så fort han kommer hem från jobbet :-)
- Han har haft två repliker i Wallander filmer Bröderna - vilket han tycker är riktigt coolt!

Och framförallt:

- Han gör mig till en bättre människa!

Grattis igen älskling och jag hoppas att du får en underbar dag!

Vi älskar dig!








Säljes!

Då var det måndag igen... Helgen har varit bra, jag jobbade på bröllop i lördags det var riktigt kul men helgen går så fort när man jobbar och dessutom så var jag inte hemma förrän klockan tre på natten. Igår körde vi en runda till IKEA och sen kom morfar och Magda och hälsade på.

Vi vill öka mysfaktorn på vårt vardagsrum men jag behöver inspiration - vill ha en massa kuddar i soffan, mysig belysning och tavlor i varma färgen - för tillfället är allt svart och vitt, stilrent men stelt...

Hur funkar det att sälja saker på tradera? Jag ska sälja undan lite barngrejor bla två babysitters, en bumbo stol, en badbalja, en liggdel till syskonvagn och eventuellt två BRIO bilstolar - intresserad så hojta! Men om man då säljer på tradera hur skickar man det? Blocket är kanske bättre för då säljer man ju oftast lokalt...



Babysitter med vibration (nypris 795 kr) säljes för 350 kr



Bumbo-stol (nypris 500 kr) säljes för 200 kr. Använd max fem gånger då barnen lärde sig sitta själv i samband med köpet.

Glömde ju berätta att det blev en BB visit i fredags - det lilla livet var helt underbart söt, man kan inte förstå att Era och Vilda varit så små. Man kan ju förstå att folk skaffar fler barn när man träffar på så små bebisar! Framförallt luktar de så gott - nytt liksom! De hade kommit hem igår så vi får hoppas på en träff snart igen så man får snusa bebbe! Minns när man kom hem för första gången - plötsligt var man inte två längre utan man var fyra, kändes helt sjukt och man var livrädd! Fantastiskt med bebisar och barn!

Louise och Anders är på Mallorca nu - hoppas att ni har en super mysig resa!!

Nu ska jag underhålla mina barn och äta frulle!







Have a nice day!

Endast mamman är vaken...

Jag sitter i vår stora fåtölj med en filt om benen, en kopp kaffe i handen och njuter av tystnaden - barnen sover fortfarande kl 08.10! De har snart sovit 12 timmar och jag saknar dem, de är ju alltid uppe med mig på morgonen... Vad ska jag göra nu - BLOGGA!

Gårdagen spenderades mestadels utomhus, började med en fika på Snuggles med Louise :-) Sedan bar det av till lekplatsen där barnen gungade för första gången - riktigt kul (kommer bilder). Efter en kort runda på stan gick vi till BVC för vägning och mätning - jag har låååånga barn tydligen! :-)

Nu vaknade mina barn - ska bara ta upp, mysa, byta blöjor och ge gröt - återkommer strax! (kl. 08.30)

En oerhört rolig sak hände igår - BT och Stinas lilla flicka tittade ut ett par veckor för tidigt, allt hade gått bra och hon var stor och fin! Förhoppningsvis blir det ett BB besök idag eller imorgon - men vi har sagt att vi kan vänta då vi vet hur drygt det är med miljoner människor på BB! Ska faktiskt erkänna att jag hoppades på en flicka, lite av egoistiska själ men också för att vi har så mycket fina kläder som måste komma till användning! :-) Nu är de ett riktigt litet tjejgäng - Vilda, Era, Emma och lilla Jakobsson/Andersson!

Nu när Johan börjat jobba så återgår vi ju till våra fredagsmys kvällar vilket jag tycker är greeeat! Familjemys - hämtmat - en bra film!

Imorgon åker Louise och Anders på semester till Mallorca så vi måste klämma in ett avsked för dem också idag - grisar!

Hoppas att ni får en fantastisk dag - det ska vi ha!
















Jepp, jag är blond igen... :-)







Reunion!

Gomorron!

Morgonen har varit skön som vanligt, barnen springer runt i sina gåstolar och jag sitter och dricker kaffe och surfar runt lite. Väntar på att min kära syster ska vakna, hon har sovit över hos oss i natt då vi i förgår påbörjade projekt "göra Johanna blond igen efter ganska lång tid som mörkhårig". Vi går idag in på dag tre med blonderingar, blekningar och slingor... För tillfället är håret någonstans mellan ljusbrun och orange - hoppas på succe idag! Som ganska mycket äldre storasyster rekommenderade jag henne att gå till en frisör direkt men hon ansåg att det var för dyrt och det skulle bli mycket billigare att göra det hemma... Hmm, jag kan säga att lyckas vi inte idag så är nog priset ungefär detsamma men men jag delar inte med mig av min expertis utan färgar och slinga med ett leende på läpparna och varje gång hon frågar: Är det ljust nu? Så svarar jag att: Nja, en gång till kanske... Haha skämt å sido, det blir säkert bra, allt klär en skönhet ju! Hur som helst är det ju kul att få spendera tid med sin lillasyster! :-)

I går när jag satt ute i min trädgård, barnen sov och solen sken kom jag att tänka på min vän Linda som jag inte pratat med på SJU månader! Satt där och filosoferade över livet och simsallabim kom jag på att sju månader är helt för lång tid att inte prata med varandra framförallt om man inte har någon bra anledning så jag skickade ett sms om en kopp kaffe vilket ledde till fyra koppar kaffe och 4 ½ timmes prat prat prat! Det var riktigt kul och verkligen på tiden! Vi båda höll med om att vi inte hade någon vidare bra anledning att inte ha pratat på så lång tid och insåg att vi inte ska göra om det misstaget - så LM vi ses i veckan!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till, njuta av livet och se vad denna dagen utvisar!

Hoppas att livet ler mot dig idag!

Lite bilder på mina fantastiska barn!









MORGONKAFFE!!

Klockan är halv 8 vilket förut varit för tidigt för Rebecca Mars men nu är det helt okej! Morgonen är faktiskt riktigt mysig - mamma och flickorna får tid för sig själv och man hinner dricka ett par koppar kaffe och mysa lite med barnen innan leken sätter igång! Det är en rolig men jobbig tid nu när det kryps, står och inom väldigt snar framtid gås... En på varje håll och jag är körd! :-) Har faktiskt införskaffat en lekhage 160 cm i diameter - riktigt bra grej och de älskar att få härja fritt och slippa ha mamma släpande i hassorna och säga "naj"... Haha!

Snart kommer det en massa bebisar vilket ska bli riktigt kul! Längtar tills man ska få snussa bebbe igen! Jag hoppas verkligen att någon av dem får en flicka för vi har så himla mycket fina kläder, vissa aldrig använda, som måste komma till nytta! :-)

Alltså det här med dagis är svårt, att vara ute är bra - ska man då ha dem på utedagis, men är inte alla dagis ute mycket nuförtiden? Jag vill ändå att de ska få lov att vara inne om vädret är kass osv... Lyckebo står nog högst på vår lista änsålänge, vi ska dit och hälsa på den 16 september - hoppas att man gillar det! Vi ska även besöka Nektarinen, Abrahamslund och ev något utedagis... Kan inte fatta att man redan är där - att kolla dagis till sina små små bebisar som varken är små eller bebisar längre! Tiden går för fort, jag hinner inte med... Förvisso är det ju inte så att de ska börja på dagis nästa månad men det är ändå nära, vi har väl tänkt nästa år i Mars, April  beroende på om jag ska läsa eller jobba. Kan med handen på hjärtat säga att jag inte är sugen på att läsa för fem öre, det är 1½ termin kvar tills jag får min examen men fan va jag är trött på det... Har pluggat i 4 år - kunde inte det räcka!! Men men jag ska ju läsa det sista någongång så varför inte nu... Vi får se vad som händer, det brukar visa sig vad som blir bäst!

Nu ska jag hämta min tredje kopp kaffe, klä på barnen och ut och traska en runda - MOTION behöver denna kropp! Sen blir det en runda på stan fixa lite och förmodligen om jag känner mig själv rätt, handla kläder till barnen!

Ha en charmant tisdag!














Igång och jobbar lite ibland - gött!

Semestern slut...

Tilbaka till vardagen, det är verkligen på gott och ont att detta är den första dagen efter Johans FEM veckors semester. Det har varit jätteskönt och kul att ha hela familjen hemma alla dygnets 24 timmar, samtidigt är det skönt att komma tillbaka till våra "vanliga" rutiner!

Har ju inte bloggat så mycket under semestern men jag orkar inte berätta om allt som hänt... Förra veckan jobbade jag på TATTOO - riktigt kul faktiskt (och det är ju inte fel att man tjänat en hel del pengar!)... Jobb veckan avslutades med en liten personalfest, samling på Litemer och middag på Store Thor - barnen var också med så det blev inte så mycket fest men mycket trevligt ändå!!

Vi har börjat så smått att fundera på dagis, svårt att veta vilka som är bra... Lite tips och rekommendationer uppskattas! :-)

Nu ska jag leka med mina barn, hörs sen eller imorgon!

Kramar till er som vill!







Kass bild men Era står numera utan att hålla i sig - första steget nära nu!



RSS 2.0