GREKLAND!

I morgon kl 05.45 beger vi oss till Sturup för att kl 08.45 flyga till KRETA!! Det ska bli så fantastiskt skönt att komma iväg och sola, bada och njuta av semester! Vi åker givetvis inte själv det hade nog inte blivit så mycket semester av det med två 10 månaders flickor som inte är på samma ställe i två minuter! Mamma/mormor, moster Johanna, moster Sara och Simon ska också med! :-) Det ska bli så super mysigt! Mamma fyller dessutom 50 år på söndag så det blir till att fira på grekiskt vis (hur man nu gör det) :-) Man kan säga att det är "lite" mer att tänka på när man ska resa med två små barn, förr när man åkte packade man dagen innan och letade pass en timme innan avfärd - nu har planeringen och fixandet lätt tagit två veckor, men det är det värt! <3

Flickorna sover gott i sin vagn och jag tänkte göra mig i ordning och sedan fortsätta packa - måste kolla så allt blivit tvättat! :-)

Vi hörs om lite mer än en vecka - tror inte det blir ngt bloggande på Kreta, kommer nog ha fullt upp med att njuta av solen, värmen, badet, maten mm mm :-)

Men men ni får ha det så kul här hemma och glöm inte klä er varmt när ni ska ut! :-)

Mamma 50 år - kan man minsann inte tro!





Kommentarer
Postat av: Josy

åh trevlig resa!!!!!!! inte alls avundsjuk :(

2009-09-30 @ 19:16:16
URL: http://fruspaniol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0