2009 har börjat!

Nytt år och nya möjligheter!

Man kan ju inte låta bli att ställa sig frågan om hur man ska kunna toppa året 2008! Det är nog ingen som missat att jag tyckte att det var pest och pina att vara gravid, men även om året 2008 bestod av 9 månaders graviditet är det ändå det bästa året någonsin eftersom våra älskade flickor kom! :-)

Hur såg livet ut innan man hade barn? Våra flickor är idag 7 veckor och 3 dagar ändå kan man inte minnas vad man gjort innan, hur spenderade man sina dagar och vad fokuserade man på? Jag kan inte när jag sitter här tänka mig hur ett liv utan barnen hade varit. Visst är det jobbigt ibland men den oerhörda glädje som Vilda och Era har tillfört i mitt liv går inte att beskriva - hur livet plötsligt kretsar kring dessa underbara varelser! Jag och Johan har blivit en familj, flickorna och vår familj har blivit det allra viktigaste och prio nummer ett i alla läge.

Tiden går verkligen fort nu - det känns som igår när man låg i förlossningssal 2 och kryste ut sammanlagt 6 kilo bebis (låter sinnes när man säger det så). :-) Lillasyster Era har med råge växt om sin storasyster och väger nu ungefär ett kilo mer... Tyvärr beror detta mest på att Vilda har en släng av kolik och har väldigt svårt för att äta. Men vi har börjat med miniform och mjölkfri ersättning och nu känns det som det börjar att gå på rätt håll! :-) Det gör ju ont i hela kroppen när de inte mår bra. Ska på BVC imorgon och väga och mäta, är lite nervös för detta då det skiljer så mycket mellan dem men men det går säkert bra! '

Idag har Stina, Gunnar, Sixten och Hugo varit och hälsat på oss - det var verkligen jättekul att träffa dem och killarna har blivit så stora! -)

Nu är det dax för matning, lägger in lite bilder oxå!

Puss & kram


Era & Vilda



Era & Vilda



Hugo



Sixten


Vilda hos mormor


Era hos pappa i bärsele


RSS 2.0