Tidigt... Eller?

Gomorron...

Klockan är 5 över 8 - Vilda och jag har stigit upp då hon helt plötsligt blivit morgon pigg, jag är inte så nöjd över detta. Jag har blivit bortskämd med sovmornar till 10-11 tiden... Jag vet att 8 är väl en helt okej tid att stiga upp när man har småbarn men jag hatar det verkligen, jag är hellre uppe ett par timmar på natten bara jag får min älskade morgonsömn! Men men vem vet hon kanske låter mig slumra i soffan en stund! :-) Om ni undrar var Era är så ligger hon i sin säng och sover, kommer förmodligen inte vakna förrän det är dax för nästa portion NAN, ca halv 11!

Det har inte hänt så mycket sen sist jag skrev eller jo, det händer massor hela tiden men inget som man kan sätta fingret på... Min kära vän Louise frågade mig i fredags om jag tyckte att livet blivit inrutat sen jag fick barn - det är ganska svårt att svara på då man i princip gör samma saker varje dag, leka, mata, byta blöjor, baysittra, ut med vagnen, hälsa på någon... Det är liksom det som händer varje dag men ändå har mitt liv aldrig varit mindre inrutat än vad det är nu, det händer så fantastiskt stora saker VARJE dag, säkert ganska små och obetydliga för andra men gigantiska för mig! :-) Jag älskar verkligen att vara mamma, kan ju va för att jag fått världens bästa små tvillingflickor! :-)

Något som är väldigt tråkigt är att min kära mormor ligger på sjukhus, hon fick fruktansvärt ont i magen, det visade sig vara gallsten så hon får antibiotika så hon får väl komma hem om ett par dagar - finns i mina tankar mormor!

Nu får det räcka för idag, bjuder på lite bilder på mina underbara barn! :-)

Ha det gott och ta hand om er!


Händer är kuligt!




Vilda sitter på sin kusin - kom ut nu!!




Pappamys!




Era & kompisen häst!




Babygym!


Johanna 16 år...

Vad är det för en dag, vad är det för en dag - jo det är Jojos födelsedag hurra hurra hurra!!

Min lillasyster Johanna fyller 16 år idag, det känns som det var igår som både hon och min andra syster Sara (som blir 18 till sommaren...) tylltade rundor och suttade på nappen... Nu har jag egna barn som "snart" kommer tyllta rundor! Tiden går så himla fort, mina småsystrar är vuxna med modifikation, jag är tvåbarnsmamma, husägare och troligtvis gift inom några år... ;-) Ingen press älskling!

När man är så mycket äldre än sina syskon som jag är blir man nog lite utav en extra mamma vilket innebär att man oroar sig ungefär som en mamma. Man kan ju inte låta bli att tänka på vad man själv hittade på för bus när man var i den åldern... Om 16 år är det mina egna flickor som är 16 och tycker att de är vuxna och kan inte förstå varför man ska ha en tid då man ska komma hem, varför man inte får åka med sina kompisar på konsert i Göteborg (det är ju bara en natt...) och varför man inte får åka på charter - det gjorde ju du mamma... Puuh... Anledningen till att dessa saker förbjuds är ju för att mamma och pappa vill vara elaka och orättvisa eftersom ALLA andra får ju göra så mycket mer än en själv! :-) Jag önskar att man i den ålder förstod varför dessa regler sattes upp men jag antar att den lärdomen kommer med tiden! Är ia glad att mina småsystrar kommer besitta denna kunskap när mina flickor är 16 och kan berätta för dem att de (föräldrarna alltså) faktiskt gör det för att de älskar och vill beskydda de viktigaste man har - sina barn!

Ikväll ska vi hem till mamma/mormor i Skurup och fira moster Johanna! :-)

Ha det gott!












3 månader...

Har inte varit särskillt flitig på bloggfronten, ska försöka bättra mig!

Var tar tiden vägen? Era & Vilda fyller 3 månader på fredag... Det känns helt sjukt att det gått tre månader sen man låg i förlossningsrummet och kämpade, längtade och väntade! Men mycket har hänt, flickorna har givetvis växt och man kan idag inte förstå hur de fick plats i magen...

Just nu sitter Vilda brevid mig i sin babysitter och Era ligger fortfarande och sover i sin säng. Måste säga atta vi har fått otroligt snälla barn (ta i trä). Era sover hela natten, somnar vid 23 och vaknar vid 8 -helt okej! Vilda somnar också vid 23 och vaknar vid 5 och får mat och sover sen vidare till 9. Det är faktiskt inte så sällan som vi alla tre sover vidare till 10-11 på morgonen... Jag tror att vi har det väldigt bra på sömnfronten iaf för att vara tvillingföräldrar! :-) Man ska kanske inte säga för mycket.... 

Vi i familjen Mars-Österberg längtar väldigt mycket efter den lille kusinen som snart ska komma! Ska bli så kul med en ny bebis och en svägerska som är mammaledig!! Är dock lite sur på henne då hon vägrar ta reda på vad det blir för en liten krabbat, det är så tråkigt när man bara vill handla massa gulliga minibebis kläder men hur kul är det att handla allt i vitt.... :-( Det värsta är att hon bara gör det för att jävlas, har mina aningar om att hon har tagit reda på det men vill inte säga! Jag tror iaf att det är en pojke, mest för att vi behöver en pojke i familjen! Men för mina flickors skull hade det varit kul med en liten tjejkusin... Ahh det spelar ingen roll så länge allt bara går bra! Längtar iaf!

Imorgon ska vi träffa Mia och Vilmer. Jag och Mia kan vara de sämsta i världen på att träffas... Vi har försökt i fyra veckor nu men våra barn har envisats om att bli sjuka stup i kvarten! Men imorgon finns det inga hinder - änsålänge....

3 månader efter att underverken kommit har jag faktiskt börjat bli Rebecca igen.... Det är ganska skönt när man kommer på att man inte har barn i magen längre och att man faktiskt kan göra saker för sig själv! :-) 

Nu börjar Vilda bli otålig och vill leka... Vill bara nämna flickornas fantastiska gudmor Louise - hon är helt fantastisk och underbar! Valet var egentligen ganska lätt och helt rätt! Vi älskar dig Lollo!

Have a nice day!

Lite bilder...









 




 




 

Någon saknas... Hmm Vilda var är du? :-)


 

RSS 2.0