SOOOOOOL!!

Man kan säga att det är tur att jag inte får betalt för att blogga - hade inte blibvit många kronor med tanke på hur kass jag är på att uppdatera! :-)

Gomorron på er!

Vilket underbart väder vi har haft nu i två dagar, man känner sig bortskämd på ngt sätt och samtidigt rädd för att det kan tas ifrån oss i en handvändning... Jag älskar att våren är på väg man blir pigg och sugen på att hitta på saker som i snöovädert bara varit en plåga! Jag längtar efter fikor på stan (på uteserveringarna såklart), lekplats besök och långa härliga promenader! Jag vet inte vad det är men när solen värmer mitt ansikte blir jag frälst - allt tungt och jobbigt bara lyfter från mina axlar!

Nu till lite tråkigare saker - Johan var magsjuk igår och fram till eftermiddagen klarade jag och flickorna oss men efter middagen var det Vildas tur. Hon kräktes och var så himla ledsen, man vet ju själv hur hemskt det är att kräkas och de små kan ju inte förstå vad som händer... USCH! Men det blev bara en gång och änsålänge verkar hon må hur bra som helst men man vet jju inte... Vi kommer iaf stanna hemma idag, man vill ju inte smitta andra barn ifall det nu är ngn kräksjuka. Vi skulle egentligen på onsdfagsträff hos Pernilla, Iris och numera äve pappa Matte.

Igår  var vi iaf på rytmiken och det var skoj, Era sov dock fra till sista sången men Vilda hade kul. u har många av mammorna blivit utbytta och papporna träder in! :-)

Jag har slarvat med min diet denna veckan, eller ja, jag har ätit middag så vågen står stilla men men den går ju inte upp iaf! Ibland orkar man bara inte bry sig - hahaha!

På söndag är det dax för Levis dop - har hittat en såååå fin present och en hyfsad klänning till mig själv, den är ganska alldaglig men den får ju piffas upp med lite smycken och en kort kavaj kanske! :-)

Nu ska jag leka med mina barn, för det är det jag gör bäst!!

Have a good one!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0